Over ons

Onze dierenartsen

Ariane Van Peteghem
Ariane Van PeteghemDierenarts

Afgestudeerd als dierenarts in 1997. Ik ben van kleins af al gepassioneerd door dieren. In de praktijk ben ik verantwoordelijk voor vooral hond en kat maar ook konijn. Bij ieder dier neem ik ruimschoots de tijd voor onderzoek, diagnose en behandeling. Voor het baasje sta ik altijd klaar met raad en daad. Samen hebben wij 4 kinderen, Matteo, Paulien, Femke en Zita, alsook een rosse kater genaamd Rudy.

Koen Zwaenepoel
Koen ZwaenepoelDierenarts

Afgestudeerd  als dierenarts in 1996. Door mijn vader kreeg ik het beroep van dierenarts met de paplepel mee. Ik hou mij vooral bezig met koe, schaap, geit en varken maar ook voor kip of duif kom je bij mij terecht. Ik help ook mijn echtgenote bij operaties.

Onze praktijk

U kunt bij ons terecht voor zowel kleine als grote huisdieren. In de praktijk bij ons thuis ontvangen we de kleine huisdieren. We werken steeds op afspraak, zodat U geen onnodige tijd verliest in de wachtruimte. Voor grote huisdieren zoals herkauwers en varkens komen wij altijd ter plaatse.

Informatie

Heeft u een spoedgeval? Bel ons op 051 40 39 97. Wij helpen uw huisdier zo snel mogelijk.

Vraag ons naar gespecialiseerde voeding voor uw huisdier. Bekijk alvast de producten in de kijker via onze reservatiemodule.

Op zoek naar advies op maat? Contacteer ons voor meer informatie. Wij geven u graag het nodige advies.

Na ons afstuderen in ’96 en ’97 en een korte omzwerving in Frankrijk zijn we in april ’98 gestart met de praktijk in Tielt. Drie jaar later verhuisden we naar de huidige locatie in de Europalaan. Na een grondige renovatie in 2012 kreeg het de naam ‘Den Bek’. Voor echte Tieltenaars is ‘Den Bek’ in de volksmond bekend als een verwijzing naar het kruispunt van de Europalaan met de Beneluxlaan, de Adolf Loosveldstraat en de Felix D’Hoopstraat.